Oops, I did it again

Om maar direct met de deur in huis te vallen……het is druk. Dat is goed nieuws voor mij en mijn bedrijf Nouveau Départ, maar minder goed nieuws voor de mensen om mij heen EN de website. Ik had juist beloofd om (trouw) elke week iets te posten. Alles om jullie op de hoogte te houden van waar ik in godsnaam allemaal mee bezig ben. Soms weet ik het zelf namelijk ook niet meer ;).

Op dit moment lopen er diverse projecten door elkaar met, elk van elkaar afzonderlijk, een strakke deadline. Daarnaast zijn er nog heel veel toffe klussen komen ‘aanwaaien’ waarover ik (voorlopig) nog niets kan vertellen (sorry, ik praat nu net als een zelfbenoemd influencer).

Om jullie toch een beetje op de hoogte te houden post ik hieronder de link naar de vlog die ik maakte op de TEFAF, begin maart. Veel kijkplezier!

Volg Nouveau Départ op Social Media: