Maar wat doe je nu eigenlijk precies?

Waar moet ik beginnen? Nouveau Départ is geen full service communicatiebureau. Ik kan heel veel, maar natuurlijk niet alles. Mijn kracht ligt in het creëren van content. Of dit nu geschreven tekst is, beeld (fotografie) of video. Is een klus te groot voor mij alleen? Schakel ik mijn netwerk in. Een groep creatieve ondernemers die ik door de jaren heen heb leren kennen en waarmee ik met veel passie en liefde werk aan een te gek eindproduct voor de klant. Mijn motto? Alleen kun je veel, maar samen kun je alles.

Dus……zoek je;

-Iemand die je bedrijf of vereniging op een unieke manier in beeld brengt?

Vloggen (afkorting voor video weblog) is helemaal hip! Wil je zelf graag beginnen met vloggen of wil je graag iets in beeld brengen, maar weet je niet hoe? Laat het mijn zorg zijn.

-Iemand die creatief is met teksten voor diverse uitingen (denk aan websites, bedrijfsfolders, flyers of bedrijfsmagazines)?

Een blog starten, maar geen idee wat hierop te plaatsen? Droom je stiekem al heel lang van een eigen (bedrijfs)magazine? Nouveau Départ neemt al je zorgen uit handen. Zelf niet sterk met woorden? Geen probleem, ik help je graag. Ik schrijf teksten op maat gemaakt en geschikt voor elk medium.

-Iemand die journalistieke producties maakt voor krant of tijdschrift?

Persberichten? Advertorials? You name it. I’m your girl.

-Iemand die beschikt over de nodige kennis m.b.t. personal branding in de breedste zin van het woord? 

Je bedrijf op de kaart zetten is een kunst, maar als founder, CEO of directeur hét gezicht van de onderneming worden is lastig. Hoe presenteer ik mijzelf? Welke houding moet ik aannemen? Wat moet ik mensen vertellen? Hoe maak ik een sterke pitchtalk? Allemaal vragen waarop ik een duidelijk antwoord kan geven.

-Iemand die geschikt is voor presentatie klussen?

Op TV? Spreken op locatie? Dagvoorzitter? Als ik gewoon mijzelf mag zijn (actief met de nodige dosis humor) komt dat helemaal goed.

-Iemand die een bedrijfsfilm voor je kan maken? 

Je bedrijf op een professionele manier in de kijker spelen? In staat zijn om een verpletterende indruk achter te laten op je potentiële klanten? De kracht van je bedrijf als geen ander in een strakke bedrijfsfilm volledig laten terugkomen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact op.

-Iemand die leuke plaatjes kan schieten? 

Goede foto’s werken altijd. Op je bedrijfspagina, LinkedIn, Instagram, maar natuurlijk ook op bedrijfsbrochures, folders of visitekaartjes.

Kortom heb je een case, maar geen idee wat je ermee aan moet? Stuur vrijblijvend je vraag naar info@nouveaudepart.nl en ik werk aan een oplossing.

Volg Nouveau Départ op Social Media: